Rådgivning – IT Chef som en service

Har du spottet hvad IT kan tilføre din virksomhed?

Få din egen IT-Chef og stil skarpt på det

Nøgleordet er tid – Få en strategisk IT ressource, som sammen med dig sætter retningen for hvorledes IT skal understøtte din forretning og ud fra det kan tage ansvar og selvstændigt kan sikre at det bliver en del af din forretning, samtidig med at du koncentrerer dig om at drive og udvikle din forretning, uden at skulle bekymre dig om IT-sikkerhed og daglig IT-drift.

Dette tilbydes som IT-Chef as a service, til en fast månedspris.

Alternativ en rådgningsaftale til en skarp timepris

Dette er uvildig rådgivning, JSC er på ingen måde bundet op af andre IT-Udbydere. Har du et godt samarbejde med din nuværende IT-udbydere, så fortsætter vi det, med mindre vi sammen finder en eller flere som kan gøre det bedre.

Målet er at give din virksomheder mulighed for at sætte den digitale transformation på agendaen og komme i gang med at drage nytte af den, samtidig med at virksomhedens IT optimeres i forhold til forretning, sikkerhed og den digitale omstilling.

Der er mange lavt hængende frugter som er lige til at plukke og som mange gange kan give en besparelse enten økonomisk eller som tidsbesparelse.

Den besparelse kunne anvendes til f.eks. at højne IT-Sikkerheden. JSC har konstateret at mange virksomheder har mindre huller i IT-Sikkerheden, som kunne gå hen og blive problematisk og dyr ved f.eks. læg af følsomme data.

Hvad får du?

Med IT-Chef as a service, får I som virksomhed en deltids IT-Chef, hvor opgaverne kunne være en eller flere af følgende:

  • Rådgivning og sparring på mulighederne i den digitale transformation.
  • Rådgivning på on-line B2B og B2C salg i Norden, Tyskland, Holland, Frankrig og Luxembourg
  • Rådgivning til at arbejde med og rapportere på ESG-Data (Environmental, Social & Governance)
  • Udarbejdelse af IT-Strategi med afsæt i forretningsstrategien og den digitale transformation
  • Business Inteligence – Dynamisk og dagligt opdateret ledelses- og bestyrelsesrapportering
  • IT-Sikkerhed, med en IT-Sikkerhedspolitik som forankres i organisationen
  • Fuld styr på persondataforordning (GDPR), persondatapolitik, dataansvarlig, databehandleraftaler er nogle af de områder som løses
  • Stabil og driftssikker IT-Infrastruktur, som er virksomhedens netværk, PC’er, telefoni, og dette uanset om placering af forretningskritiske IT-systemer we lokalt, i skyen eller hos en hosting leverandør.
  • Projektledelse af digitale projekter
  • 24-7 Sparring og support på din IT-løsning

Hvorfor vælge IT Chef som en service?

Det er løbende rådgivning på højt niveau til en fast månedlig pris. Det er praktisk orienteret, JSC laver løsningerne enten selv eller i samarbejde med virksomhedens øvrige samarbejdspartnere. JSC vil være din virksomheds rådgiver og bindeled mellem din forretning og leverandører af digitale ydelser. Således din virksomhed kan koncentrere sig om kunden og forretningsudviklingen med afsæt i den digitale transformation.

Din virksomhed kommer i den digitale superliga og du får frigivet tid til at udvikle og drive din forretning i et stabilt miljø uden driftsforstyrrelser.

Tag kontakt

– Helt upforpligtende

Første møde altid gratis og jeg kommer gerne ud og besøger din virksomhed

Ring til Jan Schrøder Christiansen på +45 40 35 65 32.