Om JSC

JSC Consulting (JSC) har passion for at din virksomheder bruger den digitale omstilling til at udvikle forretningen og gøre brug af de nye teknologier i forretningsudviklingen.

Det skal give din virksomhed mulighed for at udvide forretningen og skabe større indtjening og sikre værdiskabelse, for kunder, for den enkelte medarbejder, for organisationen, for partnere, for underleverandører – og for samfundet.

Det sker ved at JSC ud fra en holistisk betragtning, rådgiver din virksomhed til at træffe de rette valg og efterfølgende selvstændigt implementere den af ledelsen valgte strategi.

JSC tegnes af Jan Schrøder Christiansen, med 15 års erfaring som IT-Chef i en international organisation bl.a. inden for B2B og B2C salg i Norden, Tyskland, Holland, Frankrig og Luxembourg. JSC har, med et agile mindset, stærke kompetencer i agile projektledelse, herunder implementering af ny teknologi, it-udviklingsprojekter, forandringsledelse og ledelse i internationalt og multikulturelt perspektiv.

JSC er også en solid og dygtig forretningskonsulent inden for områder som forretningsanalyse, forretningsstrategi samt organisationsudvikling.

JSC har i mere end 30 år arbejdet med ledelse i roller som direktør, funktionsleder, Scrum master, agile projektleder mm. Herunder stakeholder management.

JSC stor erfaring i at coache og facilitere workshops i at se forretningsmæssige muligheder i den digitale omstilling.

Der til er JSC praktisk orienteret, JSC implementerer løsningerne enten selv eller i samarbejde med virksomhedens øvrige samarbejdspartnere.

Tag kontakt

– Helt upforpligtende

Første møde altid gratis og jeg kommer gerne ud og besøger din virksomhed

Ring til Jan Schrøder Christiansen på +45 40 35 65 32.